Η Εταιρεία ACRILAN

Η ACRILAN είναι η πρώτη Ελληνική εταιρεία που κατασκεύασε ακρυλικές μπανιέρες το 1982. Η παραγωγή έλαβε χώρα εξ’ ολοκλήρου στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του εργοστασίου μας (40.000 τ.μ. και 6.000 τ.μ.) στην Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης, γεγονός με το οποίο σηματοδοτείται η λειτουργία της μέχρι σήμερα. Από τα πρώτα βήματά της η ACRILAN, ως πρωτοπόρος στον Ελλαδικό χώρο, παρουσιάζει ανοδική πορεία στην εκτίμηση των πελατών και δικαιωματικά σήμερα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις στον τομέα παραγωγής και διάθεσης ειδών υγιεινής. Από την πρώτη στιγμή η ACRILAN, με την μοναδική φιλοσοφία της, ξεχώρισε χάρη στον σχεδιασμό των προϊόντων της αλλά και την σταθερή σχέση ανάμεσα στην τιμή και την ποιότητα που προσφέρει στον πελάτη. Στην ACRILAN αφιερώνουμε όλη την τεχνογνωσία στην μετατροπή (μεταμόρφωση) του νερού ως μέσο χαλάρωσης και ευεξίας. Η ACRILAN για την παραγωγή των προϊόντων της χρησιμοποιεί χυτό ακριλικό, το οποίο χαρακτηρίζεται από τις αντιβακτηριδιακές ιδιότητες του, που πληρούν όλες τις προδιαγραφές που θέτουν οι νόρμες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διαθέτοντας όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Στηρίζουμε τους πελάτες μας, χρησιμοποιώντας την εμπειρία και την βαθιά γνώση των υλικών, ώστε να υλοποιήσουν με επιτυχία τις ιδέες τους.

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΥΛΙΚΑ

Η συνεργασία με κορυφαίους συνεργάτες εγγυάται την επιλογή των κατάλληλων πρώτων υλών και εξαρτημάτων σε κάθε έργο.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Μπορούμε να προσαρμόσουμε τα μοντέλα μας, προκειμένου να ταιριάζουν στις ανάγκες του πελάτη, με ελάχιστο κόστος και χωρίς συμβιβασμό στην ποιότητα. Η ACRILAN φροντίζει να προσαρμόζει συνεχώς την γκάμα των προϊόντων της στις τάσεις των αγορών, διασφαλίζοντας ότι ο πελάτης μας θα λαμβάνει ένα ποιοτικό προϊόν, αντίστοιχο των προσδοκιών του.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ

Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας και μετά την πώληση του προϊόντος, προσφέροντας την τεχνογνωσία που διαθέτουμε, προκειμένου να διατηρήσουμε τα προϊόντα μας σε υψηλά ποιοτικά επίπεδα. Στην ACRILAN πιστεύουμε βαθύτατα ότι έχουμε ευθύνη απέναντι σε κάθε έναν που χρησιμοποιεί τα προϊόντα μας και πρέπει να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες του διαχρονικά. Το πιο σημαντικό υλικό είναι η δημιουργικότητα και η αγάπη των ανθρώπων μας για την δουλειά τους. Η εταιρεία μας βρίσκεται πάντα στην υπηρεσία των πελατών της με το εξειδικευμένο προσωπικό της. Στην ACRILAN μοιραζόμαστε το όραμα και την αποστολή της εταιρείας αποτελεσματικά, υλοποιώντας τους υψηλούς στόχους που θέτουμε, μέσα από την συστηματική δουλειά. Η στελέχωση όλων των τμημάτων με τους κατάλληλους ανθρώπους, διασφαλίζει την άριστη παροχή εξυπηρέτησης στους συνεργάτες μας.