espa sticker

Acrilan - Spa, Bathtubs, Hydromassage

Με εμπειρία πάνω από 40 χρόνια, στην ACRILAN στοχεύουμε πάντα σε νέα καινοτόμα προϊόντα που μπορούν να βελτιώσουν τον καθημερινό τρόπο ζωής και να προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας, μεταμορφώνοντας το νερό σε μέσο ευζωίας.

ergostasio paragwgis spa

Waterfull Reflections - Με εμπειρία πάνω από 40 χρόνια, στην ACRILAN στοχεύουμε πάντα σε νέα καινοτόμα προϊόντα που μπορούν να βελτιώσουν τον καθημερινό τρόπο ζωής και να προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας, μεταμορφώνοντας το νερό σε μέσο ευζωίας.

Υποστήριξη
Στηρίζουμε τους πελάτες μας, χρησιμοποιώντας την εμπειρία και την βαθιά γνώση των υλικών, ώστε να υλοποιήσουν με επιτυχία τις ιδέες τους.


Κορυφαία υλικά
Η συνεργασία με κορυφαίους συνεργάτες εγγυάται την επιλογή των κατάλληλων πρώτων υλών και εξαρτημάτων σε κάθε έργο.


Προσαρμοστικότητα
Μπορούμε να προσαρμόσουμε τα μοντέλα μας, προκειμένου να ταιριάζουν στις ανάγκες του πελάτη, με ελάχιστο κόστος και χωρίς συμβιβασμό στην ποιότητα. Η ACRILAN φροντίζει να προσαρμόζει συνεχώς την γκάμα των προϊόντων της στις τάσεις των αγορών, διασφαλίζοντας ότι ο πελάτης μας θα λαμβάνει ένα ποιοτικό προϊόν, αντίστοιχο των προσδοκιών του.


Υπηρεσίες μετα την πώληση
Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας και μετά την πώληση του προϊόντος, προσφέροντας την τεχνογνωσία που διαθέτουμε, προκειμένου να διατηρήσουμε τα προϊόντα μας σε υψηλά ποιοτικά επίπεδα. Στην ACRILAN πιστεύουμε βαθύτατα ότι έχουμε ευθύνη απέναντι σε κάθε έναν που χρησιμοποιεί τα προϊόντα μας και πρέπει να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες του διαχρονικά. Το πιο σημαντικό υλικό είναι η δημιουργικότητα και η αγάπη των ανθρώπων μας για την δουλειά τους. Η εταιρεία μας βρίσκεται πάντα στην υπηρεσία των πελατών της με το εξειδικευμένο προσωπικό της. Στην ACRILAN μοιραζόμαστε το όραμα και την αποστολή της εταιρείας αποτελεσματικά, υλοποιώντας τους υψηλούς στόχους που θέτουμε, μέσα από την συστηματική δουλειά. Η στελέχωση όλων των τμημάτων με τους κατάλληλους ανθρώπους, διασφαλίζει την άριστη παροχή εξυπηρέτησης στους συνεργάτες μας.


Wellness & Spa
Ένα ζεστό spa μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε. Η προσθήκη υδροθεραπείας (η πίεση μασάζ από τo στόμιο των τζετ) μπορεί να ανακουφίσει την ένταση των μυών και να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από το στρες. Απόλυτη ευχαρίστηση στο σώμα και ικανοποίηση για την επιλογή σας
Δείτε περισσότερα...agora spa loutira

Λίγα λόγια για εμάςΗ ACRILAN ΑΒΕΕ είναι η πρώτη Ελληνική εταιρία που κατασκεύασε ακρυλική μπανιέρα υδρομασάζ το έτος 1982. Η παραγωγή γίνεται εξ’ ολοκλήρου στις ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις μας (40.000 τμ. και 6.000 τ.μ. στεγαζόμενοι χώροι) στην Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης. Στην ACRILAN έχουμε αφιερώσει όλη την εμπειρία και την έμπνευσή μας στη μεταμόρφωση του νερού σε μέσο χαλάρωσης κι ευζωίας.

Τα προϊόντα μας αποτελούν μία προσιτή πρόταση απόλαυσης στην οποία η μορφή και η λειτουργικότητα συνυπάρχουν αρμονικά. Κατασκευάζουμε ακρυλικές μπανιέρες, υδρομασάζ και ντουζιέρες χρησιμοποιώντας ακρυλικό φύλλο το όποιο καλύπτει όλες τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις που προσδιορίζονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Κάθε κατηγορία προϊόντων διακρίνεται για τον σύγχρονο και εργονομικό σχεδιασμό, την ποικιλία σε διαστάσεις και χρώματα, το άψογο φινίρισμα, τη λεία επιφάνεια και την ανθεκτικότητα των υλικών.

Κατασκευή - Υλοποίηση

Η ACRILAN δίνει μεγάλη σημασία στο υλικό από το οποίο κατασκευάζονται τα προϊόντα της. Το ακρυλικό (ειδικά κατασκευασμένο για είδη υγιεινής), αποτελεί το πλέον κατάλληλο υλικό για την κατασκευή spa, μπανιέρων δρομασάζ & ντουζιέρων . Είναι ανθεκτικό, με ευχάριστη υφή και λεία επιφάνεια. Εύκολο στο καθάρισμα, διατηρεί την γυαλάδα του, ενώ εμποδίζει την συγκέντρωση βακτηριδίων γιατί είναι ιδιαίτερα συμπαγές. Αλλά το πιο σημαντικό συστατικό είναι η αγάπη των ανθρώπων μας, για δημιουργία. Η εταιρία μας διαθέτει στο δυναμικό στελέχη εξειδικευμένα άρτια καταρτισμένα με εμπειρία , που διακρίνονται για την αφοσίωση, τη δημιουργικότητα & το ομαδικό τους πνεύμα. Συμμερίζονται το όραμα & την αποστολή της εταιρίας και μετέχουν αποτελεσματικά στην εκπλήρωση των υψηλών στόχων

Τα Project μας

Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας και να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους πελάτες και συνεργάτες μας που πάνω από 30 χρόνια τώρα μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους, δίνοντάς μας έτσι την δυνατότητα να εξελιχτούμε και να προσφέρουμε ολοένα βελτιωμένες υπηρεσίες και προϊόντα.

acrilan portfolioacrilan portfolioacrilan portfolioacrilan portfolioacrilan portfolioacrilan portfolioacrilan portfolioacrilan portfolioacrilan portfolioacrilan portfolioacrilan portfolioacrilan portfolioacrilan portfolioacrilan portfolioacrilan portfolioacrilan portfolioacrilan portfolioacrilan portfolio